fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe

Lejrskoleophold tæt på Ribe og midt i NAtionaleparken Vadehavet

Søger du overnatning til dig og dine elever, er Storkesøen en oplagt mulighed.

Beliggende i smukke omgivelser kun 1 km syd for Ribe finder du Storkesøen. Herfra kan I på kort tid nå et utal af seværdigheder og attraktioner i det syd- og sønderjyske.

Indenfor en radius af 1,5 km finder du bl.a både Ribe Domkirke, Ribe Kunstmuseum,  Hex og Jacob A Riis museerne, Ribes Vikinger, Ribe Vikingecenter og Danmarks største legeplads “Riplay”. 

fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe afstande fra Storkesøen til seværdigheder i omegnen

Overnat i 6-Personers huse

I bor i 6-personers huse indrettet med kombineret stue og køkkenalrum, badeværelse og et soveværelse i stueetage samt 2 værelser på 1. etage. I alt 6 sengepladser.

Der er dyner og puder i alle huse. Sengelinned og håndklæder kan medbringes eller tilkøbes hos os. Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke er tilladt!

Yderligere tilkøbsmuligheder:

Morgenmad 

Madpakker

Restaurantens “Dagens Ret” 

Der er mulighed for indkvartering af op til 60 elever i 6-personers huse. Derudover er der mulighed for leje af etværelseslejligheder eller huse med 2 soveværelser til lærerne. 

Storkesøens område byder på flot natur og fiskesøer

Storkesøen er en fiske- og familiepark med 3 store fiskesøer, hvor der kan fiskes efter regnbue-, kilde-, bæk- og guldørreder. Har du ikke selv fiskestænger, er der mulighed for at leje fiskestænger i receptionen. Det er IKKE tilladt at bade i søerne.

På området finder I en stor flot nyanlagt legeplads med klatrebane, karuseller, gynger og en svævebane. Lige ved siden af legepladsen er der en boldbane med mål, samt 2 petanguebaner. I kan, mod depositum, låne div. spil som f.eks. kongespil, stigegolf, bold og petanquespil i receptionen.  

fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe oversigtskort for Storkesøen

Nationalparken Vadehavet har rigtig meget at byde på

På  Mit Vadehav finder du utallige muligheder for læring om vadehavets flora og fauna, områdets historie lige fra Vikingerne til Maren Spliid og Hvalfangerne fra Fanø og Rømø til børn i alle aldre.

Her finder du aktiviteter og opgaver om Vadehavets natur og kultur til børnehaver, skoler og ungdomsuddannelser.

 

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ferielejligheder

Gør dig klar til en ferie uden bekymringer i vores velindrettede ferielejligheder.

Vores moderne ferielejligheder har lige det, du skal bruge for at føle dig hjemme.

Når du træder ind i lejligheden finder du et moderne køkken i åben forbindelse med opholdsstuen samt en rummelig soveniche med god plads til 2 personer. Lejligheden har også et dejligt stort badeværelse. 

Vi har sørget for at du har alt hvad du behøver for et behageligt ophold, inkl. parkering, wi-fi, faldskærms-tv, køkkenudstyr til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill. Der hører endda et ekstra rum med kummefryser og ekstra opbevaringsplads til lejligheden.

Når du booker en feriehytte hos os, er prisen inkl. parkering, wi-fi, elektricitet, varme/aircondition og slutrengøring.

Du kan medbringe dit eget sengelinned og håndklæder eller tilkøbe en linnedpakke hos os. Vær dog opmærksom på, at soveposer ikke er tilladt.

Bemærk, at vores ferielejligheder er røgfrie, men askebægre er tilgængelige på terrassen.

For hundeejere, tillader vi hunde i flere af vores ferielejligheder mod et ekstra gebyr på 200,-. Husk at informere os om dette ved din reservation. Du må medbringe op til 2 hunde i en ferielejlighed.

Max 2 personer.