Lejrskoleophold tæt på Ribe og midt i NAtionaleparken Vadehavet

Storkesøen er beliggende i smukke omgivelser kun 1 km syd for Ribe. Herfra kan I på kort tid nå et utal af seværdigheder og attraktioner i det syd- og sønderjyske.

Indenfor en radius af 1,5 km finder du bl.a både Ribe Domkirke, Ribe Kunstmuseum,  Hex og Jacob A Riis museerne, Ribes Vikinger, Ribe Vikingecenter og Danmarks største legeplads “Riplay”. 

Storkesøen er perfekt at bruge som base og tage på tur for at opleve og blive klog på Nationalparken Vadehavet hos f.eks Vadehavscentret.

 

Bo i 6-personers huse indrettet med kombineret stue og køkkenalrum, badeværelse og et soveværelse i stueetage samt 2 værelser på 1. etage.
I alt 6 sengepladser. 

Der er mulighed for tilkøb af:

Sengelinned og håndklæder

Morgenmad 

Madpakker

Restaurantens “Dagens Ret” 

Der er mulighed for indkvartering af op til 60 elever

Storkesøen er en fiske- og familiepark med 3 store fiskesøer, hvor der kan fiskes efter regnbue-, kilde-, bæk- og guldørreder. Har man ikke selv fiskestænger, er der mulighed for at leje fiskestænger i receptionen. Det er IKKE tilladt at bade i søerne.

På området er der en stor flot nyanlagt legeplads med klatrebane, karuseller, gynger og en svævebane. Lige ved siden af legepladsen er der en boldbane med mål, samt 2 petanguebaner. Der er mulighed for udlån af kongespil, stigegolf, bold og petanquespil mod depositum i receptionen.  

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ferielejligheder

Vi har 10 ferielejligheder á 25 m2 med lille terrasse. 

Ferielejlighederne har kombineret køkken,  opholdstue og soveniche samt 1 badeværelse.

Hver ferielejlighed har gratis parkering, wifi, fladskærms TV, gryder, potter og pander samt service til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill til gasdåse. I det tilhørende rum finder du en kummefryser samt opbevaring. 

Prisen er incl. parkering, Wifi strøm, vand, varme/aircondition og slutrengøring.

Sengelinned og håndklæder kan tilkøbes for 85,- pr.  person.

Rygning er ikke tilladt i lejlighederne. Askebæger forefindes på terrassen.

Hunde er tilladt i lejlighederne mod et ekstra gebyr på kr. 200,-. Bedes venligst meddelt ved reservation. Max 2 hunde pr. lejlighed. 

Max 2 personer