Søpavillonen v/Kogehuset

Det er med stor glæde vi kan offentliggøre, at vi har fået byggetilladelse til at udvide Søpavillonen.
Da pladsen efterhånden er blevet for trang og efterspørgslen på større kapacitet har været stigende, har vi taget en beslutning om at udvide pavillonen fra nuværende plads til 50 personer til plads til 150 personer. Lokalet kan deles i to mindre lokaler, hvis selskabet tæller færre personer, så der stadig vil være en hyggelig atmosfære.
Der kan afholdes alle mulige former for arrangementer såsom: fester af en hver art, mindekomsammen, konferencer, firmaevents, teambuilding, ja kun fantasien sætter grænser.
Hans Rasmussen fra kogehuset vil stadig være forpagter og stå for driften med den gode kvalitet, som han altid leverer.
Hans og hans personale har mange ting på tegnebrættet lige fra buffetaftener, påske-, pinse- og julefrokoster og selvfølgelig med åben restaurant i sommermånederne. Dette og meget mere vil blive annonceret løbende.
Pavillonen og den store terrasse, som samtidig bliver anlagt, har selvfølgelig udsigt til en af søerne. Der er parkeringsplads lige ved døren og skulle man have brug for overnatning, er det selvfølgelig muligt at booke overnatning ved samme lejlighed.
Vi slår dørene op til sæsonstart og det er allerede nu muligt at booke sin fest eller lignende.
 
Henvendelse til Hans fra Kogehuset på 29 44 50 65.

https://kogehuset.dk/

 

spisested Søpavillon hos Storkesøen, Ribe, fiskesø, ferielejligheder, feriehuse og camping
spisested Søpavillon hos Storkesøen, Ribe, fiskesø, ferielejligheder, feriehuse og camping
spisested Søpavillon hos Storkesøen, Ribe, fiskesø, ferielejligheder, feriehuse og camping

Ferielejligheder

Gør dig klar til en ferie uden bekymringer i vores velindrettede ferielejligheder.

Vores moderne ferielejligheder har lige det, du skal bruge for at føle dig hjemme.

Når du træder ind i lejligheden finder du et moderne køkken i åben forbindelse med opholdsstuen samt en rummelig soveniche med god plads til 2 personer. Lejligheden har også et dejligt stort badeværelse. 

Vi har sørget for at du har alt hvad du behøver for et behageligt ophold, inkl. parkering, wi-fi, faldskærms-tv, køkkenudstyr til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill. Der hører endda et ekstra rum med kummefryser og ekstra opbevaringsplads til lejligheden.

Når du booker en feriehytte hos os, er prisen inkl. parkering, wi-fi, elektricitet, varme/aircondition og slutrengøring.

Du kan medbringe dit eget sengelinned og håndklæder eller tilkøbe en linnedpakke hos os. Vær dog opmærksom på, at soveposer ikke er tilladt.

Bemærk, at vores ferielejligheder er røgfrie, men askebægre er tilgængelige på terrassen.

For hundeejere, tillader vi hunde i flere af vores ferielejligheder mod et ekstra gebyr på 200,-. Husk at informere os om dette ved din reservation. Du må medbringe op til 2 hunde i en ferielejlighed.

Max 2 personer.