Faciliteter for Camping

Servicebygning

Lige ned til en af vores 3 søer ligger campingpladsens servicebygning. Her finder du en fællesafdeling med 3 store baderum, en herreafdeling med 2 toiletter samt et handicapvenligt toilet og en dameafdeling ligeledes med 2 toiletter samt et handicapvenligt toilet og en puslesplads. Derudover er der også mulighed for at vaske op i servicebygningen. Ved servicebygningen er der også mulighed for tømning af spildevand/gråvand og kemitoilet samt påfyldning af vand.

Til de ivrige fiskere findes der  i servicebygningen også et renserum til rensning af fisk samt mulighed for nedfrysning af fisk i den tilhørende kummefryser. Dette er på eget ansvar. 

Vaskerum

Vi har også en vaskemaskine samt tørretumbler, der kan benyttes af såvel gæster på camping, som gæster i vores feriehuse og lejligheder. Vaskerummet er beliggende i bygningen med Søpavillonen.  

Til baderum, tøjvask samt påfyldning af vand tilkøbes et BEASkort mod et depositum på dkk 50,- samt forbrug. 

Fiskebutik og reception

Beliggende i receptionen har vi en grejbutik med et stort udvalg indenfor fiskegrej. Her har vi også et mindre udvalg i personlig pleje og kolonial, ligesom det er muligt at købe drikkevarer og is.

Det er også i receptionen, du skal henvende dig ved ankomst for pladstildeling, betaling og køb as BEASkort. I receptionen finder du også et udvalg i brochurer mm. for Ribe og omegns seværdigheder samt cykelrutekort og benefit for you kort. 

LEgeplads

Vi har en stor legeplads med  svævebane, gynger, klatrestativ mm. Her kan børn og barnlige sjæle tilbringe mange timer med at afprøve redskaberne.  Legepladsen ligger  på et stort grønt område, hvor der er anlagt en boldbane med fodboldmål samt 2 petanquebaner. Området er ideelt til spil og leg og der er mulighed for alt lige fra fodbold til både stigegolf og kongespil. Mod et kontant depositum på 100,-dkk/10,-€ kan man låne spil og bolde i receptionen. Dette kan gøres i receptionens åbningstid. Det er tilladt at have dine egne spil. 

Legepladsen ligger i nærheden af børnesøen. 

Ferielejligheder

Vi har 10 ferielejligheder á 25 m2 med lille terrasse. 

Ferielejlighederne har kombineret køkken,  opholdstue og soveniche samt 1 badeværelse.

Hver ferielejlighed har gratis parkering, wifi, fladskærms TV, gryder, potter og pander samt service til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill til gasdåse. I det tilhørende rum finder du en kummefryser samt opbevaring. 

Prisen er incl. parkering, Wifi strøm, vand, varme/aircondition og slutrengøring.

Sengelinned og håndklæder kan tilkøbes for 85,- pr.  person.

Rygning er ikke tilladt i lejlighederne. Askebæger forefindes på terrassen.

Hunde er tilladt i lejlighederne mod et ekstra gebyr på kr. 200,-. Bedes venligst meddelt ved reservation. Max 2 hunde pr. lejlighed. 

Max 2 personer