Mad og drikke

I alle Storkesøens udlejningsenheder er der et fuldt udstyret køkken. Er man undervejs i campingvogn eller autocamper, har man oftest også medbragt sit eget køkken. Har man ikke selv lyst til at stå for madlavningen eller har lyst til en snack eller en øl, er der flere muligheder, man kan gøre brug af.  Med Ribes mange restauranter, caféer, specialbutikker, pizzariaer, issteder osv. er der noget for en hver smag.

Storkesøens Reception

I Storkesøens reception har vi et udvalg i slik, chips, kaffe, øl, vand og vin. I perioden fra påske til og med efterårsferien er det muligt at bestille rundstykker. Bestilling til dagen efter senest kl. 18.30. Det er også muligt at købe panini i receptionens åbningstid. 

Søpavillon

Søpavillonen er et selskabslokale, der bestyres af Kogehuset.

I perioden fra påske til og med efterårsferien kan man her spise morgenmad fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Dette kan bestilles i receptionen dagen før senest kl 18.30.  

Det er muligt at booke Søpavillonen til større eller mindre selskaber, fester mm. Kontakt Kogehuset for videre info på tlf.nr.+45 29 44 50 65.   

Spisesteder i Ribe

Ribe og omegn byder på et stort udvalg af restauranter, caféer, pizzarier, sushi mm samt specialbutikker indenfor delikatesser, vin og øl, heriblandt en vingård og et bryghus. Om du vil spise ude eller  tage mad og drikke med tilbage til Storkesøen og nyde det på terrassen, findes der et utal af muligheder.

Vi har derfor prøvet at lave en oversigt over nogle af Ribes muligheder udi det kulinariske. Klik blot på navnet og se hvad stedet tilbyder.  

Ferielejligheder

Vi har 10 ferielejligheder á 25 m2 med lille terrasse. 

Ferielejlighederne har kombineret køkken,  opholdstue og soveniche samt 1 badeværelse.

Hver ferielejlighed har gratis parkering, wifi, fladskærms TV, gryder, potter og pander samt service til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill til gasdåse. I det tilhørende rum finder du en kummefryser samt opbevaring. 

Prisen er incl. parkering, Wifi strøm, vand, varme/aircondition og slutrengøring.

Sengelinned og håndklæder kan tilkøbes for 85,- pr.  person.

Rygning er ikke tilladt i lejlighederne. Askebæger forefindes på terrassen.

Hunde er tilladt i lejlighederne mod et ekstra gebyr på kr. 200,-. Bedes venligst meddelt ved reservation. Max 2 hunde pr. lejlighed. 

Max 2 personer