fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe

Events og aktiviteter i Ribe

Oplev Ribes helt særlige atmosfære med de skæve gamle bygninger, brostensbelagte gader og smalle slipper, Ribe Domkirke samt masser af restauranter og specialbutikker. Ribe byder på et utal aktiviteter, oplevelser og festivals hen over året. I vores eventkalender kan du se et udvalg af de forskellige muligheder, Ribe byder på. 

vadehavskysten.dk kan du finde endnu flere oplevelser, seværdigheder og aktiviteter i Nationalparken Vadehavet. Her finder du også information om bl.a. hundeskove i Ribe, code of conduct i Nationalparken Vadehavet og meget meget mere.  

Ribe Eventkalender

MAj

Familie ferie Ribe

juni

overnatning ribe

MAj

Familie ferie Ribe

juni

overnatning ribe

MAj

Familie ferie Ribe

juni

overnatning ribe

I  Ribe finder du også RIPLAY, Danmarks største legeplads. Den er virkelig et besøg værd.

Her er der oplevelser for børn i alle aldre og deres voksne. Her er der plads til bevægelse, leg, læring og udvikling.

Børnene kan gå på opdagelse i Riberhus Slot, klatre op i Stormflodssøjlen, svæve som fuglene i Vadehavs-området, spise medbragt kage eller madpakker i Vikingehusene og derefter bestige Galgebakken. Eller hvad med en tur på en af parkens 20 rutschebaner.

Her findes også Nordeuropas længste enkeltstående legeunivers, som er en forhindringsbane på 107 meter.

Riplay legeplads i Ribe. Book overnatning hos Storkesøen
Riplay legeplads i Ribe. Book overnatning hos Storkesøen

Ribe og omegn byder også på en hel masse seværdigheder lige fra museer, vadehavscentret og Ribes vikinger. Du kan læse mere om hvilke seværdigheder Ribe og omegn byder på her . 

Ferielejligheder

Gør dig klar til en ferie uden bekymringer i vores velindrettede ferielejligheder.

Vores moderne ferielejligheder har lige det, du skal bruge for at føle dig hjemme.

Når du træder ind i lejligheden finder du et moderne køkken i åben forbindelse med opholdsstuen samt en rummelig soveniche med god plads til 2 personer. Lejligheden har også et dejligt stort badeværelse. 

Vi har sørget for at du har alt hvad du behøver for et behageligt ophold, inkl. parkering, wi-fi, faldskærms-tv, køkkenudstyr til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill. Der hører endda et ekstra rum med kummefryser og ekstra opbevaringsplads til lejligheden.

Når du booker en feriehytte hos os, er prisen inkl. parkering, wi-fi, elektricitet, varme/aircondition og slutrengøring.

Du kan medbringe dit eget sengelinned og håndklæder eller tilkøbe en linnedpakke hos os. Vær dog opmærksom på, at soveposer ikke er tilladt.

Bemærk, at vores ferielejligheder er røgfrie, men askebægre er tilgængelige på terrassen.

For hundeejere, tillader vi hunde i flere af vores ferielejligheder mod et ekstra gebyr på 200,-. Husk at informere os om dette ved din reservation. Du må medbringe op til 2 hunde i en ferielejlighed.

Max 2 personer.