fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe

Et kig på Storkesøen Ribe fiske- og familiepark

Storkesøen Ribe fiske- og familiepark er en fantastisk lille oase beliggende lige syd for Ribe og inden for Vadehavets nationalpark. Storkesøen tilbyder en unik oplevelse, hvor både fiskeentusiaster og familier kan nyde en dejlig og afslappende ferie.

Beliggende med kort afstand fra populære attraktioner som Legoland(55km), Rømø(25km) med Lakolk- Danmarks bredeste strand, grænsen til Tyskland(50km) og Esbjerg(30km) hvor du kan tage færgen til Fanø, er Storkesøen Ribe fiske- og familiepark ideel som base til en indholdsrig ferie.

Udover Storkesøens gode fiskemuligheder byder området i og omkring Ribe på utallige attraktioner, seværdigheder, spisesteder og butikker. Ribe er kendt for sin historiske charme og er Danmarks ældste by, hvilket giver besøgende rig mulighed for at udforske byens imponerende arkitektur og rige kulturarv.

Uanset om du kommer for at fiske, udforske Vadehavets unikke økosystem eller bare slappe af i Ribe med dens charmerende atmosfære, giver Storkesøen Ribe fiske- og familiepark og vores omkringliggende områder bestemt en mindeværdig oplevelse for alle.

fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe
fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe afstande fra Storkesøen til seværdigheder i omegnen

Ferielejligheder

Gør dig klar til en ferie uden bekymringer i vores velindrettede ferielejligheder.

Vores moderne ferielejligheder har lige det, du skal bruge for at føle dig hjemme.

Når du træder ind i lejligheden finder du et moderne køkken i åben forbindelse med opholdsstuen samt en rummelig soveniche med god plads til 2 personer. Lejligheden har også et dejligt stort badeværelse. 

Vi har sørget for at du har alt hvad du behøver for et behageligt ophold, inkl. parkering, wi-fi, faldskærms-tv, køkkenudstyr til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill. Der hører endda et ekstra rum med kummefryser og ekstra opbevaringsplads til lejligheden.

Når du booker en feriehytte hos os, er prisen inkl. parkering, wi-fi, elektricitet, varme/aircondition og slutrengøring.

Du kan medbringe dit eget sengelinned og håndklæder eller tilkøbe en linnedpakke hos os. Vær dog opmærksom på, at soveposer ikke er tilladt.

Bemærk, at vores ferielejligheder er røgfrie, men askebægre er tilgængelige på terrassen.

For hundeejere, tillader vi hunde i flere af vores ferielejligheder mod et ekstra gebyr på 200,-. Husk at informere os om dette ved din reservation. Du må medbringe op til 2 hunde i en ferielejlighed.

Max 2 personer.