fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe

FISKESØERNE

Storkesøen kan vi tilbyde dig et fantastisk feriested, hvor du kan nyde både afslapning og fiskeri. Beliggende i et område på 10 hektar med smuk natur og kuperet terræn, er vores søer et paradis for både feriegæster og fiskere.

Med i alt 42.000 kvadratmeter søareal inkluderende tre store fiskesøer og en børnesø er der masser af plads til at udforske og fiske. Vi har gjort det nemt for dig med vores to overdækkede rensepladser, hvor du kan gøre dine fangster klar til at tage med hjem. Og hvis du har glemt din egen fiskestang, kan du leje en hos os.

For at sikre din komfort har vi sørget for, at hele området er handicapvenligt og selvfølgelig også har toiletter til rådighed. Du er mere end velkommen til at medbringe din hund, så længe den holdes i snor. Hundeposer er tilgængelige flere steder på området for nem oprydning.

Vores fiskesøer er rigt udstyret med masser af fisk. I de store søer finder du regnbueørreder, guldørreder samt bæk- og kildeørreder fra 1 til 5 kg. Børnesøen byder på portionsørreder på mellem 400 og 900 gram. Vi sørger for daglige udsætninger af fisk i sæsonen fra medio marts til ultimo november, med undtagelse af juli og august, hvor vandtemperaturen er for høj. I disse måneder udsættes fiskene direkte i søerne efter behov. I perioden fra december til medio marts udsættes større mængder efter behov. Der er ingen begrænsning på mængden af fisk, du kan fange, med undtagelse af børnesøen, hvor der gælder særlige regler.

Book dit ophold hos Storkesøen og oplev en uforglemmelig ferie med masser af fiskeri, smuk natur og afslapning. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

fiskesøer, overnatningsmuligheder, feriehuse og camping i Ribe

Åbningstider

Fiskeri

I perioden 22/3 – 31/03:  Kl. 06:00 – 20:00

I perioden 01/04 – 30/09:  Kl. 06:00 – 21:00

I perioden 1/10 – 21/03: Kl. 07:00 – solnedgang + 1 time 

Udenfor åbningstiden i receptionen benyttes selvbetjening ved postkassen.

Fiskeri uden for ovennævnte tidspunkt er forbudt og udløser en bøde.

Reception / grejbutik

I perioden 22/03 – 31/10:   Kl. 07:00 – 19:00

I perioden 1/11 – 21/03:   Kl. 08:00 – 16:00 

Ferielejligheder

Gør dig klar til en ferie uden bekymringer i vores velindrettede ferielejligheder.

Vores moderne ferielejligheder har lige det, du skal bruge for at føle dig hjemme.

Når du træder ind i lejligheden finder du et moderne køkken i åben forbindelse med opholdsstuen samt en rummelig soveniche med god plads til 2 personer. Lejligheden har også et dejligt stort badeværelse. 

Vi har sørget for at du har alt hvad du behøver for et behageligt ophold, inkl. parkering, wi-fi, faldskærms-tv, køkkenudstyr til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill. Der hører endda et ekstra rum med kummefryser og ekstra opbevaringsplads til lejligheden.

Når du booker en feriehytte hos os, er prisen inkl. parkering, wi-fi, elektricitet, varme/aircondition og slutrengøring.

Du kan medbringe dit eget sengelinned og håndklæder eller tilkøbe en linnedpakke hos os. Vær dog opmærksom på, at soveposer ikke er tilladt.

Bemærk, at vores ferielejligheder er røgfrie, men askebægre er tilgængelige på terrassen.

For hundeejere, tillader vi hunde i flere af vores ferielejligheder mod et ekstra gebyr på 200,-. Husk at informere os om dette ved din reservation. Du må medbringe op til 2 hunde i en ferielejlighed.

Max 2 personer.