Fishing lakes

Storkesøen er smukt anlagt i et 10 ha stort kuperet område med et samlet søareal på 40.000 m2 fordelt på 3 store fiskesøer og 1 børnesø.
Vi har 2 overdækket rensepladser, og rundt om søerne er der mange borde/bænke og affaldsspande. Der er 7 læhuse og gode faste stier. Er du kommet afsted uden fiskestang, kan denne lejes hos os for kr. 40,-.

Hele området er handicapvenligt anlagt og naturligvis også med toiletter.

Hunde må medbringes, når de føres i snor.

I de store søer er der regnbueørreder, tiger- og guldørreder samt bæk- og kildeørreder fra 1 – 10 kg. I børnesøen potionsørreder mellem 400 – 700 gr. I sæson fra medio marts til ultimo november udsættes der dagligt fisk. Derefter udsættes større mængder efter behov. Der er ingen fangstbegrænsning, dog med undtagelse i børnesøen.

Sommeren står for døren, hvilket jo er herligt, men som for os desværre også betyder en højere vandtemperatur og dermed dårligere betingelser for vores fisk.

Vores erfaring fra sidste varme sommer med dårlig trivsel for fiskene og mange døde fisk gør, at vi år ønsker at give fiskene de bedste vilkår ved så få håndteringer som muligt. Vi har derfor besluttet, at vi fra uge 30 og hen over sommeren til vandtemperaturen igen er under 18° udsætter direkte i søerne 2 gange pr. uge i stedet for at ketcher dem dagligt. Det ændrer ikke noget for mængden af udsatte fisk pr. uge, det bliver nøjagtigt det samme antal kilo, som hvis vi udsatte hver dag.

Vi har opsat 2 rør samt installeret cirkulation i vandet, hvilket betyder koldere vand samt højere iltindhold de steder, fiskene vil blive udsat.

Ved at indføre ovennævnte tiltag håber vi på bedre trivsel for fiskene og de derfor forhåbentligt bider bedre hen over sommeren.

Opening hours

Fishing

In the period 1/3 – 30/9:  Kl. 06:00 – 21:00

In the period 1/10 – 28/2: Kl. 07:00 – solnedgang + 1 time 

Udenfor åbningstiden i receptionen benyttes selvbetjening ved postkassen.

Fiskeri uden for ovennævnte tidspunkt er forbudt og udløser en bøde.

Reception / grejbutik

I perioden 1/3 – 31/10:   Kl. 07:00 – 19:00

I perioden 1/11 – 28/2:   Kl. 08:00 – 16:00 

Lørdag / Søndag i perioden 1/12 – 28/2:
Kl
. 08:00 – 15.00.  

Holiday Apartments

We have 10 holiday apartments of 25 m2 + a small furnished terrace.

The holiday apartments have combined kitchen-living room, bathroom and 2 sleeping places.  

Each apartment has free internet access, TV, dishes, pottery, cuttlery and kitchenware for 4 persons, refrigerator, freezer, cooker with oven, coffee machine and barbeque. 

The price is included electricity, water, heating, wireless internet and end cleaning. 

Bed linen and towels are not included. You can either bring it with you ore rent it by us. 

Smoking is not allowed in the cottage. Ashtray is available on the terrace.

Dogs are allowed in some of the apartments at an extra charge of DKK 200,-.