Aktiviteter hos Storkesøen

 Storkesøen har rigtig meget at byde på og er beliggende i smuk natur samt rolige omgivelser. Perfekt til at lade op i en travl hverdag. Her finder du en stor flot legeplads med spilområde og mulighed for udlån af spil i receptionen. Vi har også en stor grillhytte, der frit kan lånes. Storkesøen ligger i gåafstand til Danmarks ældste by med gode spisesteder, spændende butikker og seværdigheder.  Og sidst men ikke mindst har vi selvfølgelig fiskesøerne. 

Legeplads og spilområde

Vores store legeplads er udstyret med bl.a. svævebane, gynger, klatrestativ mm. Her kan børn og barnlige sjæle tilbringe mange timer.  Legepladsen ligger på et stort grønt område, hvor der er anlagt en boldbane med fodboldmål samt 2 petanquebaner. Området er ideelt til spil og leg og der er mulighed for alt lige fra fodbold til både stigegolf og kongespil.

Mod et kontant depositum på 100,-dkk/10,-€ kan man låne spil og bolde i receptionen. Dette kan gøres i receptionens åbningstid. Det er tilladt at have dine egne spil. 

Legepladsen ligger i nærheden af børnesøen. 

 

nyd naturen

Rundt om søerne er der anlagt stier, hvor det er muligt at gå eller løbe en dejlig tur rundt.

Kommer man hele vejen rundt om alle søerne har man tilbagelagt omkring 2,5km. Flere steder er opsat bænke, hvor man kan sidde og nyde udsigten ud over søerne. Områderne omkring søerne indbyder til afslapning og hygge. Man er velkommen til at gå en tur med sin hund, dog skal hunden altid være i snor og efterladenskaber skal fjernes. 

Heste samt cykler, løbehjul mm er ikke tilladt på stierne. 

Ved alle 3 søer er der toiletter. 

Grillhytte

Beliggende ved Storesø bagved receptions-bygningen har vi en overdækket grillplads med kulgrill og bordebænkesæt. Grillhytten er til fri afbenyttelse efter først til mølle princippet. Det koster ikke noget at bruge grillhytten. Vi beder blot om, at man rydder op efter sig og tager hensyn til de andre gæster.

Fiskesøerne

Storkesøen har 3 store fiskesøer samt 1 børnesø. 

Her kan du fiske efter regnbueørreder, guldørreder samt bæk og kildeørreder, mens du nyder den smukke natur. Der er gode stier rundt om søerne, ligesom du finder læskure og bænke langs søerne. 

Har du ikke en fiskestang, kan du leje en i receptionen. 

 

Ferielejligheder

Vi har 10 ferielejligheder á 25 m2 med lille terrasse. 

Ferielejlighederne har kombineret køkken,  opholdstue og soveniche samt 1 badeværelse.

Hver ferielejlighed har gratis parkering, wifi, fladskærms TV, gryder, potter og pander samt service til 4 personer, køleskab, komfur med ovn, emhætte, kaffemaskine, elkedel, aircondition og gasgrill til gasdåse. I det tilhørende rum finder du en kummefryser samt opbevaring. 

Prisen er incl. parkering, Wifi strøm, vand, varme/aircondition og slutrengøring.

Sengelinned og håndklæder kan tilkøbes for 85,- pr.  person.

Rygning er ikke tilladt i lejlighederne. Askebæger forefindes på terrassen.

Hunde er tilladt i lejlighederne mod et ekstra gebyr på kr. 200,-. Bedes venligst meddelt ved reservation. Max 2 hunde pr. lejlighed. 

Max 2 personer